12 Kasım 2013 Salı

Matt Cutts ne SEO başarı 2013 ve ötesinde - gereken üzerinde canlı bloglama |

İnternet pazarlama newswriters ve Konuk yazarlar üzerinden güncel son dakika haber. Bizim kitleye düzenli maruz kalma mı? Bizimle temasa SEJın haber kategorisi sponsor olsun.


SMX West onun son gün ve oturumları bir büyük üç gün olmuştur.  Bugünün paneli, ne 2013 yılında SEO başarı için gereken ve ötesinde Greg Boser (@GregBoser), Annie Cushing (@AnnieCushing), Janet Driscoll Miller (@janetmiller), Duane Forrester (@duaneforrester), Rae Hoffman (@sugarrae) ve Matt Cutts (@mattcutts) gibi endüstri uzmanları ile doldurulur.


Oturum öğle yemeği almak için bir kilometre yürümek zorunda kaldım aslında ışık yapma Danny ile başladı.  Dannynin paneli (yukarı bakın) Matt Cutts ve Greg Boserın hesabına alınan çeşitli şakalar ile tanışın.


Yanıt matt: itibar ve daha ileri fark.  Zaman içinde biz (Google) kimliği hakkında daha fazla bakım ve sosyal olacaktır.  Ayrıca sahip yetkilisinin de bunun için kredi almak için bloglarda yorum görmek harika olur diyor.  Matt, yazarlık, sitenizde uygulanması tavsiye.


Greg: insan sayfa sıralaması için oyun daha zor olduğu gibi doğal bir ilerleme olduğunu düşünüyor.  Öyle ki Danny Sullivan tarafından bir yazı nedeniyle, kredi arama motoru arsa üzerinde alır, ama bir konu hakkında kişisel blogunda bir şey hakkında yetkili olarak değil, aynı kredi verilmemelidir ayarlanması gerek yazarlar için yetki hakkında iyi bir noktaya yükseltir.


Matt: bahseder ve denetimler vardır ve emin olmak için dengeleri ilanları hayalet MTK mevzuat karşı "çorap kukla" hesapları vardır bir yetkili hesap altında izin verilmez.


Marka ve yetkili etki bazı ağırlık ve otorite üzerinde post yazarlar için geçecek olursa soru biraz için değiştirdi mi?


Greg: yeni bir site bir blogcu olarak başlatırsanız, yetki yeni site veya etki alanı için güven vermek yardımcı olacağını düşünüyor.  Buna ek olarak, daha büyük markalar ve siteleri nasıl yazarlık yasal sorular nedeniyle uygulanması ile mücadele ve içerik vb. sahibi kim.  Böylece, "küçük adam" yazarlık ile hızlı bir şekilde taşımak için bir avantaj olduğunu


Greg: Google hesapları arasında bir kimlik, senin adını kullanmak kişi eksik olduğunu fark eder.  Bu Google için kim bir atama değeri buna göre içerik olduğunu çok daha şeffaf bir yaklaşım yol kaldırım işaret olduğuna inanmaktadır.


Danny yeni tartışma konusundan: bağlantılar değişen... Şimdi bu tanıtım bağlama ceza üzerinden gittik.  Yıkmak için gidiş linking dünya nedir?  Biz sadece sosyal için vardiya gerekmiyor muydu?


Matt: Birçok birçok birçok yıl önümüzde değerli olarak ona göre bağlantıları var.  Geçmişte kullanılan siyah şapka taktikleri daha az başarılı alıyorsanız.  Google zaman ve enerji çok bağlantı ağları vb shutting içine soktu. Böylece, doğal olarak inşa iyi bağlantılar hala uzun bir süre için değer sağlar.


Matt: En kolay gerçek varlık sahte daha gerçek olmalı.  Böylece, gerçekten harika bir fikir, harika bir kullanıcı deneyimi ve içerik ve büyük bağlama takip edecek yapmak ile geldi.


Danny yeni tartışma konusundan: Sosyal nereye gidiyor? Bağlantılar web demokrasi var ise, çok daha fazla sosyal paylaşım.  Şimdiye kadar sosyal göstergeler ve paylaşım bağlantıları tutulması?


Duane: Emin değilim hiç bağlantılar güneş tutulması ama doğal bir denge için gelecek.  Sosyal, ne insanlar hakkında konuşuyorsun ve ilginç bulur ve hipotez gelen aramada ilgili belirlemek için bu formu anlamak için harika bir yoldur.  Onlar bize iyi niyet edin. Sosyal büyük bir rulo çalmaya devam eder ama onun değil nasıl bu tam olarak sadece henüz kullanılır belirlenir.


Algonın tekrar tekrar ve tekrar tekrar iyileştirdiyseniz ve Danny: kutu, bağlantılar sorunları vardı.  Nasıl onlar sosyal göstergeler rafine.


Greg: bağlantılar ve sosyal bir denge geliyor hakkında noktası seviyor.  Hepimiz (SEO) ne zaman hepimiz "sosyal için bağlantı üzerinden geçiş" Tarih için arıyoruz.  O inanmaz ve her ikisi de ve nasıl çalışır onlar el ele odaklanarak tutmak gereken doğru zihniyet olduğunu.  Ya biri, ya diğeri olmayacak.


Duane: Mobil kullanım 9dan 25 milyar cihazlar gidecek.  Duyarlı tasarım içine bakmak ve nasıl sitenize bir telefonda işler.  Nasıl insanlar için onların durumu/yer vb esaslı memnun görünüyor düşünüyorum.  Çok sosyal hakkında konuşuyoruz ama mobil şimdi yapabilirsiniz.


Matt: O kadar uygulanacak cezalar olduğunu söylemek o da değil.  Bir stat gördüğü siteleri sadece % 4 mobil cihazlar için optimize edilmiştir.  Yapabileceğiniz bir şey.  Google, hem bir masaüstü robot olarak hem de Google mobil tarama.  Böylece en iyi duruma getirilmiş temaları olan bir WordPress sitesi (gibi Dannynin arama motoru land) cihaz üzerinden görülebilir.


Annie: senin veri bakmak ve kaç kişinin mobil cihazlar üzerinden sitenize isabet vardırı görüp, site hedefleriniz karşı nasıl gerçekleştireceğini bak mobil yalıtmak.  Gelişmiş segmentler Google Analytics, trafik değerlendirmek için kullanın.


Matt: sunucu günlükleri göz ve mobil masaüstü vs dışarı kırmak.  Ne sen-ecek görmek üssel bir eğri ve her zaman üstel eğri dikkat etmek istiyorum.


Duane: Anlaman gereken en iyi uygulamalar vardır.  Sadece taktik gerekir.  İyi müzakere becerileri olması, Psikoloji hakkında temel bilgiye nereden gerekir diğer takımlar ile çalışmak için kullanılabilirlik bilmeniz gereken, ödenen arama bilmeliyim, YG bilmeliyim.  Eğer hala "sadece trafik almak için benim işim olduğunu" söyleyerek bir SEO sen bu dünya için uzun değil.


Janet: İstemcileri hala "sıralama" istiyorum ama onlar artık yoklar.  Eğitmek ve tartışma sıralaması uzak kayması ve nasıl "sıralama" gerçekten trafik hakkında oluyor hakkında eğitmek gerekir ve satış/yol/dönüştürme vb hakkında trafik oluyor.


Greg: Google hala nerede sizin için bir şirket veya blog bırakın ve bir sonraki gitmek için taşındım bilecek inanıyor.  Google, yazarlık kariyerine gibi tedavi.


Duane: Google ve yazarlık neler oluyor seyrediyoruz.  Onlar gelecekte kendi sürümüne sahip ancak bu doğrulanmadı.  Bu arada, Schema.org herkese açık.  Araçlarını kullanarak, biçimlendirme dili test emin olun.  O kadar çok insan yanlış almak gibi bu konuda çok dikkatli olun.


SORU: Ne biz kullanılan profilleri yazarlık ("Verison_Bob") veya kendi kişisel hesaplar için markalı şirket ne zaman bloglama bir şirket için?


Matt: "Verison_bob" görür ve kişisel tarafı tercih ederim ne zaman rahatsız edici bulur.  Uzlaşma için bir yol, bir iş olarak, bir kişinin kişisel marka olmak.  Ama tüm yumurtaları aynı sepete değil bu yüzden sadece bir kişi bırakma.


Duane: kullanılabilirlik. Test etmek için ödemek, kullanılabilirlik yatırım. Ne zaman onlar-ebilmek kullanma sitenizi etkili bir şekilde müşterilerinizin sizinle mutluyuz.  Bu insanların senin hakkında konuşmak istiyorum yapar ve Bing mutlu eden


Annie: açılış sayfaları ve nasıl onlar yapmak için anahtar kelimeler sizin odak kayması.  Anahtar kelime verilerini analytics raporlarınızdaki organik dan nasılsa göremiyorsun.  Whats para kazanmaya odaklanın


Matt: Küresel görünümü aynı 2013 yılında olarak önceki yıl olacak.  O zaman ver onlara ilgi çekici ve ilginç bir şekilde ve hangi kullanıcının istediği hakkında düşünüyorum.  Taktik... böylece ne zaman bir otomatik tam form alanı Chrome kullanıcı alır web formlarınızı açıklama ekleyin.  Ne zaman satın almak, otomatik tamamlama ve para vermek için onların hazır bu yardımcı olacaktır.  Disavow aracını kullanırken, her satırda bir URL hatırlaması ve bir metin dosyası, değil excel vs.  Son olarak, "ne zaman gelecek Panda güncelleme olacak" ? o nispeten yakında geliyor belirli bir gün olarak bildirilen güncelleştiriyor.  Panda güncelleştirmeleri değişiyor gibi olacak.  Geçmişte, makul bir günde değiştirmek için sıralama veri güncelleştirmeleri neden oldu. Gelecekte, daha yavaş yavaş sıralama değişiklikleri görürsünüz.  Daha yavaş yavaş nöbet bekliyorum.


Rae: yazarlık.  Yaratıcı ol... SEO artık daha zor.  Oyununu çok adım olması için kullanılan gibi kolay değil.  Ne kadar çabuk kabul bazı ciddi çaba koymak istiyorum, senin için daha iyi olacak.


Janet: Sıralaması hakkında değil.  Seni ikinci bir pazarlamacı ilk ve SEO.  Genel olarak klasik "SEO" ötesinde bir şey.  Onun kullanılabilirlik hakkında.  Görünürlük ve trafik almak için mümkün olduğunca fazla yapılandırılmış verileri işaretleme kullanın.


Ayrıca alıntılar tüm üyeleri bu yazı okuduktan sonra oturumunun bir parçası oldu sanki. Belli ki yıl 2013 SEO ve sosyal medya arasında bir denge sürdürmektedir. Onları birlikte haddeleme ve sıralaması için gidiş yerine hedefli trafik/satış/yol/dönüşümler için gitmek deneyin. İstemciler olarak hepsi sıralaması... almak ama ben diyelim ikna zor bir görevdir, ancak başlangıç böylece zaman aslında anlayabileceği ile yeni bir başlangıç.


Chirag yorum için teşekkürler. Değerlendirme da benimdir. Yazarlık üzerinde odaklanmak, sosyal Kanallar iş ve hala zaman harcama emin olun kaliteli bağlantılar bina.


Mükemmel SES, yazarlık gözden geçirin. Odada oturuyordu gibi hissettim. Ben nasıl yazarlık bir SEO kampanya kapsamında yeni norm olacak gibi. Ben de onlar nasıl bir iş bu tanımlar sıralamak gerekir katılıyorum. Thi görmek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder