15 Aralık 2013 Pazar

Google, Bing hem kazanın pazar payı Şubat ayında [comScore]

Tüm E-çözümler projektör |





Core arama etkinliğini aşağı Şubat ayında genel, ama Google ve Bing Paylaş arama faaliyet ABDnin ayı boyunca vardı.


ComScore Şubat ABD arama motoru sıralamasını göre Googlenın pazar payı yüzde 67 Ocak ayında 67.5 yüzde için Şubat ayında yükseldi. Bing da gül ay aylık, 16,7 yüzde 16.5 oranında düşük.


Bing Paylaş bir tüm zamanların en yüksek temsil eder, ama oldu daha fazla Yahoonun toplam pazar payı büyük bir düşüş tarafından ofset. Şubat ayında 12,1 yüzde 11.6 oranında düştü.


comscore-feb-2013


ComScore diyor Şubat ayında daha az aramalar vardı ? nedeniyle, en azından kısmen, Şubat Ocak daha az üç gün var aslında. Yaklaşık 18,3 milyar çekirdek arama Şubat, Ocak altı yüzde düşüş vardı.


İle ilgili konular: Kanal: Strateji | İstatistikler: comScore | İstatistikler: Popülarite | Son Haberler


Yazar hakkında: Matt McGee, genel yayın yönetmeni arama motoru Lands. Haber kariyerine TV, radyo ve yazdırma gazetecilik harcanan süreyi içerir. Az sayıda SEO ve sosyal medya danışmanlık istemcileri gibi normal konuşma nişan ABD pazarlama etkinlikler dahil etmek web kariyerine devam ediyor Son zamanlarda Google cam cam Almanak ve ayrıca Bloglar küçük iş arama pazarlama adlı adanmış bir site başlattı. Matt @MattMcGee, Twitter ve/veya Google Plus üzerinde bulunabilir. Onun kişisel blog Mattın açıklamaları okuyabilirsiniz. Tarafından Matt McGee daha eşya görmek


@sengineland izle





Bir tür "bardağı dolu" açılış bu parça. Bunu kolayca "Core arama etkinliğini Şubat ayında günde ortalama bir 21,5 milyon arama Google ve Bing arama etkinliğini ABD payı ile aynı zamanda kadar ayı boyunca ayaktaydım." okumak


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Tüm yeni SMX Batı gündemi ? şimdi kayıt kontrol & 300 $ Kaydet


Aşağıdaki Android yenilemek, Bing Intros yeni iPad deneyimi


Google yeni bir bağlantı ağı büstleri: Anglo sırası


Derinlemesine Makaleler Google genişletir


Yandex bağlantılar Moskovada ticari sorguları için bir sıralama faktör olarak sayma durdurmak için


Bkz: en iyi 10 en Bing reklam kampanyaları için 2013 aranır.


TAMindir.comda raporu vurgulamaktadır Spike ile Sezon üzücü tarafı Dating & tatillerinde aramalar evde beslenen hayvan


Google Web Yöneticisi Araçları ekler Smartphone özel tarama hataları


@sengineland izle


Resmi olarak test görüntüleri Web arama sonuçları parçacıkları Bing Google Gelişmiş eşleme için Windows 8.1 araması Pics getiriyor: Google LEGO Menora, Google Maps, Penn & Teller aracılığıyla Google cam Google penguenler genişletir derinlemesine Makaleler


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder